Samsung Galaxy S8 szétszerelése

Samsung Galaxy S8 szétszerelése

A telefonunk javítása előtt részletesen nézzük át Kérdések és válaszok menüpont leírásai és kövessük az ott felsorolt biztonsági szabályokat.

A Samsung Galaxy S8-nál is Galaxy S6-nál bevezetett üveg hátlapot találjuk, ami megnehezíti a telefon szétszerelését. A hátlap leszereléséhez de nincs szükségünk sok eszközre: hajszárító/hőlégfúvó , műanyag feszítő és óvatosság, hogy ne sérüljön meg. Felmelegítjük a hátlapot, majd óvatosan a műanyag feszítővel leszedjük a hátlapot. Ha elvált a hátlap, akkor figyeljünk az ujjlenyomat szenzor alaplaphoz kapcsolódó kábelére.

Az ujjlenyomat szenzor a home gomb eltűnése miatt kerülehetett a hátlapra.

A hátsó kamera üveg borítása is külön cserélhető. A hátlapból hajszárító és műanyag feszítő segítségével könnyen kiszedhető.

11 csavar eltávolításával tudjuk levenni a belső műanyag keretet. A keretnek több funkciója is van: tartalmazza az NFC antennát és hangszórót.

Az akkumulátor eltávolítását körültekintően végezzük. A ragasztót a kijelző óvatos és többször pihentetett melegítésével tudjuk felmelegíteni és egy széles műanyag feszítővel tudjuk eltávolítani.

Ezt követően el tudjuk távolítani az alaplapot.

Az eltávolított alaplapból ki tudjuk venni a 12 Mp-es kamerát.

A hátsó kamerán kívül a telefon tartalmaz még egy selfi kamerát és egy írisz kamerát.

A fül hangszóró és a rezgő motor könnyen eltávolítható a keretből

A telefon tetején a másik oldalon találjuk egybeépítve a közelség, fényesség és a szívverés szenzort, valamint az aktivitás LED-et.

Alkatrész beszerzési lehetőség

A leírás a sosav anyagának felhasználásával készült.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük